ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
  

Χαιρετισμός Δ/ντή Π.Ε. Καβάλας

Καβάλα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

Χαιρετισμός του Διευθυντή Εκπαίδευσης με την έναρξη του νέου σχολικού έτους

Αγαπητές και αγαπητοί εκπαιδευτικοί, μαθήτριες και μαθητές, γονείς,

με την έναρξη του νέου διδακτικού έτους 2016-17, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου για μια δημιουργική σχολική χρονιά, μια χρονιά επιτυχιών και προόδου.

Καλούμαστε το τρέχον διδακτικό  έτος να υλοποιήσουμε επιτυχώς έναν νέο, Ενιαίο Τύπο Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου, αποσκοπώντας στη διεύρυνση της ποιότητας του παρεχόμενου εκπαιδευτικού έργου.  Κάθε νέα προσπάθεια αλλαγών συνοδεύεται από απορίες, ανασφάλεια, επιφυλακτικότητα και απαιτεί περίσσιο απόθεμα ψυχικού σθένους για την αντιμετώπιση των αντιξοοτήτων που ενδεχομένως θα παρουσιαστούν. Είμαι πεπεισμένος ότι οι εκπαιδευτικοί θα ανταπεξέλθουν επιτυχώς στις προκλήσεις , όπως εξάλλου επανειλημμένα έχουν πράξει και κατά το παρελθόν.

Στο σημείο αυτό επιτρέψτε μου να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου προς τα μέλη του Π.Υ.Σ.Π.Ε για τη θετική συνεισφορά τους στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, την υπευθυνότητα που επέδειξαν,  και κυρίως για τη διατήρηση του υψηλού επιπέδου της λειτουργίας του.  Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, οι οποίοι μη φειδόμενοι χρόνου και κόπου, κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να παράσχουμε συνθήκες απρόσκοπτης έναρξης του νέου διδακτικού έτους.

Σας διαβεβαιώνω ότι η Διεύθυνσή μας θα σταθεί διαρκής αρωγός προς όλους, ώστε μέσα από τη συλλογικότητα να επιτύχουμε τους υψηλούς στόχους που οφείλουμε να θέτουμε στα ζητήματα εκπαίδευσης των μαθητών μας.

Καλή Σχολική Χρονιά.

 

Ο Διευθυντής Π.Ε. Καβάλας

Κωνσταντίνος Μπαντίκος

contact_2

Αρχείο