ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
  

Διεύθυνσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ 2ου ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Δελτίο Τύπου Μαθητικού Συνεδρίου Απολογισμός

Η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Καβάλας, οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης και οι Διευθυντές/Διευθύντριες Π.Ε. Καβάλας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και το ΔΠΜΣ-Διδακτική των Επιστημών και Σύγχρονες Τεχνολογίες διοργάνωσαν το 2ο Μαθητικό Συνέδριο της Π.Ε. Καβάλας με τίτλο: «Η ιδιότητα του Μαθητή-Πολίτη μέσα από τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων». Οι εργασίες του 2ου  Μαθητικού Συνεδρίου διεξήχθησαν δια ζώσης σε τέσσερις διαφορετικούς συνεδριακούς χώρους στο χρονικό διάστημα από Δευτέρα 20 έως Τρίτη 28 Μαΐου 2024.  Πιο συγκεκριμένα, είχαν επιλεγεί οι εξής συνεδριακοί χώροι……

ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ

 

Το δικό μας παιχνίδι, τους χωράει όλους!

3 Δεκεμβρίου – Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία!

Για το πρώτο για εμάς παιχνίδι της χρονιάς, το Σάββατο 02/12 στις 17:00 η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στο Κλειστό της Καλαμίτσας σε έναν πολύ σημαντικό αγώνα την δυνατή ομάδα ΑΟ Σερρών Volleyball Team και χρειάζεται την στήριξη σας!

Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της πόλης να στηρίξει την προσπάθεια μας, ενισχύοντας παράλληλα την πρωτοβουλία μας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, να δωρίσουμε το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της αναμέτρησης στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καβάλας με στόχο την αγορά εξειδικευμένου εξοπλισμού για τις ανάγκες του.

Σας περιμένουμε!

Σάββατο, 02/12

17:00

Κλειστό Καλαμίτσας «Α. Δήμογλου»

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΕΚΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ (ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΚΕΝΑ)

Δεν υπάρχει Πίνακας Μη Δεκτών Υποψηφίων Υποδιευθυντών Σχολικών Μονάδων.

 

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν έγγραφη ένσταση κατά του παραπάνω πίνακα μέσα σε τρεις (3) εργάσιμες ημέρες από την επομένη της ανάρτησής τους.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΕΚΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ (ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΚΕΝΑ)

contact_2

Αρχείο