ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
  

Διεύθυνσης

Προσωρινός Αξιολογικός Πίνακας των υποψηφίων Διευθυντών/ντριών Σχολικών Μονάδων

 

Προσωρινός Αξιολογικός Πίνακας των υποψηφίων Διευθυντών/ντριών Σχολικών Μονάδων: 2ο Δημοτικό Σχολείο Θάσου, Δημοτικό Σχολείο Ποτιαμιάς, Δημοτικό Σχολείο Καλλιράχης και 24ο Νηπιαγωγείο Καβάλας.

 

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν έγγραφη ένσταση κατά του πίνακα εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επομένη της ανάρτησής του. 

 

α/α

Α.Π.

ΑΙΤΗΣΗΣ

Α.Μ.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ

ΚΛΑΔΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ

 ΣΥΝΟΛΟ

ΜΟΡΙΩΝ

1

Φ.11.3/4934/21-08-2023

702120

ΒΑΪΚΟΥΣΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΠΕ60

8,700

2

Φ.11.3/4936/21-08-2023

584805

ΤΣΙΟΥΡΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ

ΠΕ70

13,000

3

Φ.11.3/4959/22-08-2023

590642

ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΠΕ60

19,500

ΟΡΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ

 

ΟΡΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ

 

 

Κοινοποίηση προσωρινού αξιολογικού πίνακα για την πλήρωση με επιλογή θέσεων Διευθυντών/τριών Σχολικών Μονάδων Καβάλας

Οι υποψήφιοι δύνανται να υποβάλουν ένσταση κατά του προσωρινού πίνακα που έχει αναρτηθεί εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επομένη της ανάρτησής του, ήτοι από την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 00:05 έως την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 22:59 μέσω της ίδιας ειδικής εφαρμογής υποβολής των αιτήσεων https://schooldirectors.minedu.gov.gr

Προσωρινοί αξιολογικοί πίνακες:

Προσωρινός πίνακας μοριοδότησης Δντων σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας 2023

Προσωρινός αναλυτικός πίνακας μοριοδότησης Διευθυντών Σχολικών Μονάδων 2023

Προσωρινός πίνακας υπόχρεων εξέτασης σε ξένη γλώσσα

Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στο πλαίσιο της Ε.Ε.Κ. 2022

 

Την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στο πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στο πλαίσιο της Ε.Ε.Κ. 2022, ο Δήμος Καβάλας σε συνεργασία με τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας και την Τροχαία Καβάλας διοργάνωσαν δράση για τους μαθητές της Ε’ και Στ’ τάξης του 21ου και 24ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας και παρουσία και συντονιστή τον Υπεύθυνο Φ.Α.ΣΧ.Α. Λογοθέτη Κωνσταντίνο.  

Συγκεκριμένα οι μαθητές της Ε’ και Στ’ τάξης, είχαν την ευκαιρία να διδαχτούν κανόνες ορθής κυκλοφοριακής αγωγής στο δρόμο, αλλά και στη συμπεριφορά μέσα στο αυτοκίνητο, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους και κατανοώντας βασικούς κανόνες οδικής κυκλοφορίας και οδικής συμπεριφοράς.  

Σκοπός της δράσης ήτανε να διαμορφώσουν από την παιδική ηλικία τα θετικά πρότυπα για σωστή οδηγική συμπεριφορά και με αυτό τον τρόπο γίνεται  ένα πολύ σημαντικό βήμα στην εκπαίδευσή τους  με σεβασμό για τους κανόνες και την ανθρώπινη ζωή, με σοβαρότητα και ευσυνειδησία για τον κόσμο και για το περιβάλλον.

 Ας αναπτύξουμε λοιπόν την κυκλοφοριακή μας αγωγή!!!

 

 

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

 

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

 

Βασική επιδίωξη της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας, είναι οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετέχουν «να αποκομίζουν από την κάθε διοργάνωση τα ιδιαίτερα στοιχεία της ευρύτερης παιδείας, που ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει μέσω της συμμετοχής, της προσπάθειας, του συναγωνισμού και της προσωπικής υπέρβασης».

  

Ανάλογα τη σχολική μονάδα, εντός του σχολικού ωραρίου, πραγματοποιήθηκαν αθλητικές δραστηριότητες.

 

Οι μικροί μαθητές τον Δημοτικών Σχολείων της Ελευθερούπολης είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στον αθλητισμό, με την συμμετοχή αναγνωριζομένων αθλητών καλαθοσφαίρισης από την ομάδα της του Γ.Σ.Ελευθερούπολης  που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας, όπως και η παρουσία της Διεθνούς αθλήτριας των Πανθήρων Καβάλας από τα Σκόπια που συμμετέχει επίσης στο Ελληνικό Γυναικείο πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισεις της Α2 κατηγορίας. Μεγάλη η χαρά τον παιδιών που τους δόθηκε  η δυνατότητα. να συνομιλήσουν και να παίξουν  με τους επίλεκτους και διακριθέντες αθλητές .

Επίσκεψη σε σχολείο της Καβάλας έγινε από την Διευθύντρια της Π.Ε Καβάλας με τον υπεύθυνο Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης όπου παρακολούθησαν αγωνίσματα του στίβου με την συμμετοχή του αναγνωρισμένου κριτή – αφέτη και Λαμπαδηδρόμο Ολυμπιακών αγώνων Χαïνά Πέτρο.

 

 

Επίσης είχαν  την εμπειρία της συμμετοχής  η Διευθύντρια Π.Ε Καβάλας  και ο υπεύθυνος Φ.Α καθώς με την διεύθυνση του σχολείου και του υπόλοιπους εκπαιδευτικούς του σχολείου να σειμετέχουν σε μία συμβολική εκκίνηση και τερματισμό αγώνα μικρής διαδρομής.

 

Η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού έδωσε τη δυνατότητα στους μαθητές να συμμετέχουν σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις και δραστηριότητες, καθώς επίσης και την ευκαιρία να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση, συνηθίζοντας σ’ έναν τρόπο ζωής και άσκησης που, ιδανικά, θα συνεχίσουν και στην ενήλικη ζωή τους.

 

 

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μετατάξεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης και ΕΕΠ-ΕΒΠ σε άλλους εκπαιδευτικούς κλάδους και σε ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., καθώς και εκπ/κών Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης κλάδων ΠΕ79 Μουσικής, ΠΕ08 Καλλιτεχνικών και ΠΕ91 Θεατρικής Αγωγής σε Μουσικά και Καλλιτεχνικά σχολεία της Δ.Ε. για το σχολικό έτος 2022-2023

contact_2

Αρχείο